Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День відкритих дверей Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту: як це було?

31.05.2022

31 травня у Національному університеті «Острозька академія» відбувся день відкритих дверей Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту в онлайн-форматі. Для того, щоб долучитися до зустрічі, абітурієнти та всі охочі мали можливість зареєструватися заздалегідь.

З вітальним словом виступив Максим Карповець, директор Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту, кандидат філософських наук, доцент:

«Ми надзвичайно вдячні кожному абітурієнту й кожній абітурієнтці, які завітали на наш захід. Звісно, що це не передасть усієї атмосфери, аури нашого університету й інституту, але ми неодмінно зустрінемось, якщо ви вступите до нас. Зі своєї сторони хочу сказати, що наш інститут є серцевиною соціальних і гуманітарних наук, вивчення яких не тільки буде вкрай цікавим досвідом, але й надійним ґрунтом для вашої самореалізації у вільній і незалежній Україні. Ми справді формуємо менеджерів, лідерів сучасного українського суспільства».

Завідувачі кафедр та професорсько-викладацький склад закцентували увагу на організації навчально-наукової роботи на інституті й презентували освітні програми.

Під час заходу абітурієнти мали можливість відвідати онлайн-заняття й поспілкуватися зі студентами та викладачами.

Софія Люзюк, керівниця профорієнтаційного корпусу НаУОА, розповіла про особливості Вступної кампанії-2022, а також закцентувала увагу абітурієнтів на успішному складанні мотиваційного листа для вступу до ЗВО.

Наприкінці зустрічі представники студентського самоврядування наголосили на секретах навчання й дозвілля в Острозькій академії.

Запрошуємо вступати до Національного університету «Острозька академія». Острозька академія – традиція, що творить майбутнє!