Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Друзі бригади: «Світлих людей видно в темні часи, а друзі пізнаються в біді»

30.05.2022

Національний університет «Острозька академія» з перших днів війни організовує передачу благодійної гуманітарної допомоги для наших військових.

Неодноразово університет передавав допомогу військовим бійцям 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

30-а окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького символічно висловила вдячність Національному університету «Острозька академія» як друзям бригади.

На згадку про це було вручено символіку 30-ї бригади й пам’ятний знак «Ми сильні разом» зі словами:

«Майже ніхто в цьому світі не вірив у нашу спільну стійкість, міць та перемогу. Проте, наша любов до своєї землі, всенародна злість до окупанта, жага до перемоги, ваша безмежна віра в нас та реальна підтримка показали всьому світу, що означає справжня дружба. Світлих людей видно в темні часи, а друзі пізнаються в біді. Дякуємо, що ви у нас є, наші світлі Друзі! Український народ ніколи не забуде вашої підтримки, а в разі потреби прийде і вам на допомогу, бо ми сильні разом! Пам’ятайте про це!».

Отримана подяка стала результатом спільної допомоги, яку організовує Острозька академія разом із місцевими громадами й волонтерами. Це невеличка краплина вкладу кожного дотичного до Перемоги України!

Волонтерський центр НаУОА висловлює щиру подяку НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ступенів» – ДНЗ», громаді Оженинського старостинського округу, о. Вальдемару Шляхті й прихожанам Парафії Успіння Пресвятої Діви Марії, Олегу Ярошику, Вікторії Клімчук, які долучилися до спільної ініціативи щодо підтримки військових на сході України. 27 травня 2022 року зібрані продукти харчування й засоби гігієни були передані для бійців 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Ваша підтримка є надзвичайно важливою в умовах військової агресії російської федерації проти України. Упевнені, ваш внесок позитивно вплине на бойову готовність і морально-психологічний стан нашого народу. Разом ми сильні!

Щиро дякуємо всім, хто в такі важкі часи допомагає й наближує нашу перемогу! Слава Україні! Героям Слава!