Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з історії України

25.04.2022

Кафедра історії ім. проф. М.П. Ковальського Національного університету «Острозька академія» запрошує учнів 10-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти України взяти участь у ІІ Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з історії України.

Інтернет-олімпіада буде проведена з 25 квітня до 4 травня 2022 року у форматі онлайн-тестування, яке містить завдання з історії України відповідно до програми для закладів загальної середньої та позашкільної освіти. За складністю тести відповідають рівню завдань з історії України для зовнішнього незалежного оцінювання.

Перед проходженням тестування потрібно заповнити анкету за покликанням.

Переможців, учасників олімпіади, а також їхніх педагогічних наставників буде нагороджено дипломами, подяками та сертифікатами (в електронному вигляді).

Щиро запрошуємо учнів десятих й одинадцятих класів перевірити свої знання з історії України. Сподіваємось зустрітись у стінах Національного університету «Острозька академія»!

Контактна особа:
Годжал Світлана Сергіївна, тел: 0976045529, e-mail: svitlana.hodzhal@oa.edu.ua