Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції

25.01.2022

Кафедра англійської мови та літератури факультету романо-германських мов запрошує до участі в роботі ІІ Всеукраїнської науково-практичної заочної інтернет-конференції «Сучасні технології викладання іноземних мов та інтерпретації текстів світової літератури». Конференція відбудеться 9 березня 2022 року.

До участі в конференції запрошуються аспіранти, викладачі, науковці

Тематичні напрямки секційних засідань:

  1. Впровадження сучасних технологій в процесі викладання іноземних мов.
  2. Психолого-методологічні аспекти викладання іноземних мов у закладах освіти.
  3. Принципи та завдання викладання англійської іноземних мов в умовах білінгвізму.
  4. Літературознавчий метод «нового історизму»: паралельне читання текстів ХІХ - ХХІ ст. (література, медицина, криміналістика, економіка, адміністративні документи, тощо).

Робочі мови конференції – українська, англійська, німецька, французька, польська.

Форми участі у конференції:

  1. Публікація статті у збірнику проіндексованому наукометричною базою Index Copernicus ICV 2020 = 65.18 з видачею програми конференції та сертифікату про участь у конференції.
  2. Публікація статті у науковому журналі з видачею програми та сертифікату про професійне стажування, 60 год. (2 кредити ECNS).

 

Для участі в конференції просимо надіслати матеріали до 01 березня 2022 року на електронну адресу kafedra.ell@oa.edu.ua

За детальною інформацією просимо звертатися за номером телефону (097) 746 24 17