Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії мають можливість навчатися за програмою подвійних дипломів

24.08.2022

Навчально-науковий інститут міжнародних відносин та національної безпеки Національного університету «Острозька академія» у 2022 р. уклав договір з Інститутом політології Вармінсько-Мазурського університету (Ольштин, Польща). Договір дає можливість навчання за програмою подвійних дипломів.

24-го серпня студенти зустрілись із кураторкою програми, професором партнерського університету др. хаб. Терезою Астрамовіч-Лейк. Під час зустрічі відбулась віртуальна екскурсія по Ольштину та Вармінсько-Мазурському університету. Студенти також ознайомились із освітніми програмами Інституту політичних наук, можливостями студентського дозвілля.

«Зустріч була дуже цікавою та змістовною. Я дізнався про можливості обмінної програми з цим університетом та особливості навчання в польських вишах. Як студента ОПП "Міжнародні відносини", мене зацікавила можливість отримання в Європі другого диплому за суміжною спеціальністю, при цьому не полишаючи навчання в рідній ОА. Я вважаю, що ця обмінна програма буде корисною як для студентів з України, так і для польських студентів в рамках поглиблення відносин між нашими країнами, обміну науковим досвідом, культурними звичаями та традиціями. До того ж, це надасть можливість українським студентам втілювати в життя на Батьківщині отримані за кордоном знання та прогресивні ідеї, що є, безумовно, важливим кроком для подальшого розвитку та євроінтеграції нашої держави»,

розповів студент другого курсу Іван Василець.