Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студент Острозької академії – захисник України

22.08.2022

Студент 3 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування Національного університету «Острозька академія» Павло Артеменко – боєць полку «Азов», старший сержант, захисник Маріуполя, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. На жаль, зараз Павло перебуває в російському полоні.

Помічниця ректора з освітнього менеджменту, заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії НаУОА Юлія Харчук зазначає:

«З Павлом ми познайомилися влітку 2020 року під час Вступної кампанії. Перше, що приємно вразило, це цілеспрямованість і виваженість азовця, бажання професійно зростати. Павло успішно склав вступні випробування і станом на сьогодні вже є студентом 3 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Юлія Харчук додає, що упродовж перших двох курсів Павло Артеменко вміло поєднував військову справу й навчання, намагався долучатися до наукових конференцій і різних факультетських інтелектуальних заходів.

«Комунікабельний і патріотичний, відважний і мужній, прагнучий до знань і борець за справедливість, вимогливий до себе та до тих, хто його оточує. Чекаємо Вас, Павле, у рідній Україні, в Острозькій академії, яка пишається своїми Героями. Молимося, щоб Ви і Ваші побратими, якнайшвидше повернулися з полону, щоб всі ми здобули бажану Перемогу й надалі успішно співпрацювали заради щасливого майбутнього нашої Батьківщини»,

підсумовує Юлія Харчук.

Павло Артеменко є гордістю Острозької академії, патріотом своєї держави! Щиро дякуємо Герою за хоробрість, силу й витримку! Віримо, що за такою молоддю майбутнє України! Ми точно переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!