Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії говорили про здобутки, помилки та перспективи українського державотворення

15.06.2022

15 червня у Національному університеті «Острозька академія» відбулася онлайн-лекція «Країна сама себе не зробить: здобутки, помилки та перспективи українського державотворення». Організатори заходу: аналітично-адвокаційна організація «Центр спільних дій» й Острозька академія, які вже домовилися про співпрацю.

Центр спільних дій – це «громадська організація, яка працює в інтересах громадян України та є незалежною, політично нейтральною та незаангажованою в усіх аспектах своєї діяльності». Організація займається «аналізом державної й місцевих політик, впроваджує інструменти залучення громадян до прийняття рішень та участі в демократичних процесах і просуває демократичні зміни».

Спікер Олег Рибачук – голова і співзасновник Центру спільних дій, колишній віце-прем’єр-міністр із питань європейської інтеграції та голова Адміністрації (Секретаріату) президентства Віктора Ющенка, український політик, громадський діяч.

Під час лекції спікер розповів про внесок кожного з президентів України в розвиток нашої держави й роль громадянського суспільства у цьому, про те, як не допустити помилок минулого і які перспективи має Україна сьогодні.

До слова, лекція проводиться в рамках творчого конкурсу «Країна сама себе не зробить» У ньому учасникам пропонують замислитись, якими щоденними діями кожен з нас може зробити країну успішною. Втілити свої ідеї можна у форматі плакату, малюнку й відео. Деталі конкурсу за поклинням: https://cutt.ly/AYV7CEu