Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулася акція гуманітарної підтримки першокурсників від Волонтерського центру НаУОА

06.10.2022

6 жовтня Волонтерський центр НаУОА організував акцію гуманітарної підтримки студентів першого курсу, які опинилися у складних матеріальних життєвих обставинах.

За словами керівниці волонтерського центру НаУОА Ольги Балацької, метою акції було продемонструвати для першокурсників, що Острозька академія – це спільнота підтримки, яка є небайдужою й підтримує тих, хто цього потребує, особливо членів академічної спільноти: студентів, викладачів, працівників, випускників.

«Також ми хотіли проінформувати студентів першого курсу про Волонтерський центр, напрями його діяльності, те, кому надаємо допомогу. Сьогодні такою підтримкою для студентів були надані продовольчі й гігієнічні набори. Першокурсники були вдячні і їх це теж потішило. Ми наголосили, щоб кожен із них був небайдужим, емпатійним, добрим до інших».

До слова, Острозька академія завжди підтримує працівників і студентів закладу, а з початком війни – і внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитках університету.