Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Стартували підготовчі курси до вступу 2023 до Національного університету «Острозька академія»

05.10.2022

У Національному університеті «Острозька академія» стартували підготовчі курси до вступу 2023 до НаУОА для старшокласників українських закладів загальної середньої освіти.

Цьогоріч учасниками курсів є 18 осіб із 8 областей України, зокрема: Закарпатської, Рівненської, Чернівецької, Хмельницької, Житомирської, Київської, Харківської, Черкаської.

«Підготовчі курси в НаУОА унікальні тим, що викладачі знаходять індивідуальний підхід до кожного слухача і стають найкращими супутниками під час підготовки до вступних випробувань. Використання сучасних підходів викладання, інтерактивних методів навчання, цікавих завдань допомагають не тільки вивчити потрібні теми, а й гарно провести час. Гнучкий графік навчання, нові комунікації, ближче знайомство з університетом дають можливість сьогоднішнім учням здобути неоціненний досвід студентського навчання і стати ще на один крок ближче до реалізації успішного вступу на омріяну освітню програму. Після закінчення курсів слухачі отримують сертифікати, які гарантують першочергове зарахування до Національного університету «Острозька академія» за кошти фізичних та/або юридичних осіб»,

зазначає Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, керівниця підготовчих курсів до вступу до НаУОА.

Підготовка здійснюється з таких предметів:

  • українська мова та література (Лозюк Софія Андріївна);
  • історія України (Матвійчук Наталія Володимирівна);
  • англійська мова (Єсіпова Катерина Валентинівна);
  • математика (Лукашук Іванна Анатоліївна).

Богдана Стрелюк, учениця 11 класу Житомирського обласного спортивного ліцею Житомирської обласної ради, зауважила:

«Дякую за чудову зустріч! Було дуже приємно поспілкуватися з викладачами й почути корисну інформацію. Зустріч дала поштовх, мотивацію для досягнення бажаного результату».

Олександра Ящук, учениця 10 класу Нетішинського ліцею №1, зазначила:

«Дякую за приємну зустріч, за надання корисної інформації щодо курсів. Усі викладачі все доступно пояснювали й реагували на всі поставлені запитання. Задоволена всім».

Вероніка Ішлер, учениця 10 класу Грем'яцького ліцею, поділилася:

«Дякую за чудову атмосферу на зустрічі. Було приємно познайомитися з чудовими викладачами, які мотивують. Завдяки вам з'явилося ще більше натхнення працювати й досягати нових вершин. Чекаю вже перших занять».

Острозька академія – університет реалізації мрій.

Зробимо Вашу мрію про успішний вступ 2023 реальністю!

 

Стежте за нами:

 

Читайте також: