Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Зробимо Вступ-2022 до НаУОА успішним разом!

05.07.2022

Уже наближається найгарячіша пора Вступної кампанії – 2022.

Дорогі вступники! Ви стоїте перед вибором майбутнього, готуєтеся до вступних випробувань, обираєте спеціальність та освітню програму, заклади вищої освіти для подачі заявок. 

Щодня до НаУ «Острозька академія» приїжджає чимала кількість вступників на індивідуальні дні відкритих дверей, щодоби ми консультуємо близько 70 абітурієнтів телефоном та понад 50 в соціальних мережах та на сайті. Розуміємо, що вступники нині переживають доволі складний та бентежний момент.

Саме тому, любі абітурієнти, ми запрошуємо вас взяти участь у безкоштовному марафоні «Зробимо Вступ-2022 до НаУОА успішним разом!» з помічницею ректора з освітнього менеджменту Юлією Харчук, керівницею Консультаційного центру для абітурієнтів Приймальної комісії Софією Лозюк, психологинею Єлизаветою Тимощук та з іншими викладачами та представниками адміністрації університету.

Вас чекає цікава та пізнавальна програма:

Реєстрація обов’язкова, оскільки після зустрічей на ваші електронні адреси будуть надіслані матеріали.

Також до уваги абітурієнтів! З 25 липня 2022 року роботу в очному форматі в староакадемічному корпусі НаУОА розпочинає Консультаційний центр для абітурієнтів Приймальної комісії. Консультанти радо допоможуть охочим обрати спеціальності та освітньо-професійні програми, зареєструвати електронний кабінет вступника, логічно та вигідно розставити пріоритети, розкажуть про університет, проведуть невеличку екскурсію закладом. Тому запрошуємо вас, аби ця вступна кампанія, попри війну, залишила гарний спогад і можливості реалізації в подальшому.

Нагадуємо, що до 18:00 18 липня триває онлайн реєстрація на МКТ та МТНК. Деталі за покликанням: https://vstup.oa.edu.ua/stati-magistrom/onlajn-reestraciya-na-mkt-ta-mtnk

 

Звертайтеся до нас:

  • 0960266880 – Консультаційний центр для абітурієнтів;
  • 0975537410 – Приймальна комісія НаУ «Острозька академія»;
  • 0968994887sofiia.loziuk@oa.edu.ua – Лозюк Софія Андріївна, керівник профорієнтаційного корпусу та Консультаційного центру для абітурієнтів Приймальної комісії НаУ «Острозька академія»;
  • vstup@oa.edu.ua – електронна скринька Приймальної комісії.

Корисні ресурси для абітурієнтів:

Разом наближаємо перемогу на освітньому та інтелектуальному фронтах!