Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про соціальні проєкти розповіла Юлія Шулик

01.06.2022

Національний університет «Острозька академія» в рамках Фонду гуманітарної підтримки українських університетів реалізовує безкоштовний навчальний курс «Університетська спільнота підтримки», який є продовженням і розширенням започаткованого в березні цього року проекту «Психологічна підтримка викладачів та тьюторів».

1 червня в рамках курсу відбулася лекція «Соціальні проєкти – можливості та виклики». Спікерка Юлія Шулик – кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, обліку і аудиту, помічниця ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти НаУОА.

Під час лекції Юлія Шулик розповіла про соціальні проєкти, їхню важливість, особливості, види, етапи створення, а також поради для написання текстів проєктів.

«Соціальний проєкт – це діяльність для вирішення соціальної проблеми; тимчасова діяльність для створення унікального соціального продукту чи послуги – є завершальний результат роботи; поєднання людських, матеріальних і фінансових ресурсів для організації набору робіт при обмеженому бюджеті й терміні; діяльність команди для отримання соціального результату. Здебільшого соціальні проєкти не приносять прибутку, але кожен такий проєкт є особливим й унікальним»,

сказала Юлія Шулик.

Спікерка додала, що ініціатором проєкту може бути окрема особа, організація, громада. Більшість соціальних проєктів реалізовує команда, яку координує керівник проєкту. Також, за словами Юлії Шулик, кожен проєкт має життєвий цикл: концепцію, розробку, реалізацію, завершення.

Наприкінці зустрічі студентка 2 курсу спеціальності 061 Журналістика Ганна Щерба поділилася своїм досвідом організації проєктів і залучення коштів на них, а також розповіла, як студенти можуть реалізовувати себе.

 

Читайте також: