Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відсвяткували тиждень економічного факультету

30.04.2021

У Національному університеті «Острозька академія» з 26 по 30 квітня відсвяткували тиждень економічного факультету. Всі заходи відбулися в режимі онлайн.

Святкування розпочалися з привітання від викладацького складу факультету. У другій половині дня відбувся початок реєстрації кандидатур на конкурс «Король і Королева» економічного факультету та запуск мерчу економічного факультету.

Вівторок розпочався з Giveaway, учасники мали змогу виграти солодощі, футболку із символікою факультету або блокнот для ділових записів. Того ж дня відбулася зустріч із випускницею економічного факультету, спеціальності «Економічна кібернетика», фінансовим директором GMDH Оленою Мороз на тему: «Фінансове моделювання в бізнесі». Олена Мороз розповіла, що таке фінансова модель і як вона застосовується в діяльності, як навчитися будувати фінансові моделі «з нуля», які існують корисні ресурси для «прокачки» навиків фінансового моделювання, як і для чого отримати міжнародну сертифікацію CIMA (Chartered Institute of Management Accountants).

Окрім того, у вівторок відбулася онлайн-зустріч «Острозька академія у моєму житті: особисті історії викладачів економічного факультету» Людмила Козак, Ольга Дем’янчук, Наталія Мамонтова, Ольга Недзведовська, Юлія Шулик, Юлія Харчук та Анна Новоселецька розповіли коли, чому і як стали викладачами на економічному факультеті.

У середу всіх охочих чекала онлайн гра «Економічний крокодил» та перегляд фільму на онлайн платформі. 

У четвер відбулася економічна вікторина та зустріч з директором Наукової бібліотеки, кандидатом психологічних наук Юрієм Коцюком на тему: «Значення та перспективи впливу криптовалюти». Лектор розповів про походження, принципи та як працює криптовалюта. А також пояснив різницю між електронним підписом та електронним цифровим підписом.

«Вітаю всіх з тижнем економічного факультету. Студентам бажаю гарно працевлаштуватися, і повідомляти про свої досягнення, бо ми як викладачі щиро радіємо за кожного успішного випускника Острозької академії»,

додав Юрій Коцюк.

Завершився тиждень святкування оголошенням результатів короля та королеви економічного факультету. Ними стали – Тарас Радченко та Анастасія Архипова.