Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Флешмоб #будністудента в Острозькій академії

14.11.2021

Рада правників Національного університету «Острозька академія» запускає флешмоб #будністудента, присвячений Міжнародному дню студента. Його святкуватимуть вже в цю середу 17 листопада. 

«Студенти-правники дуже старанно занурюються у вивчення українського законодавства. Перед початком зимової сесії в них зникає мотивація вчитися, адже через карантинні обмеження не тільки в університеті, а й в окремих місцях немає можливості кудись піти. Через це спудеям не вистачає емоційної розрядки. Саме тому команда Ради правників вирішила внести трішки барв у безперервне дистанційне навчання і створити флешмоб, у якому можуть взяти участь студенти всіх факультетів університету»,

сказала голова інформаційного підрозділу Ради правників Острозької академії Анастасія Одарич.

Спікерка пояснює, що мета флешмобу - заохотити спудеїв Острозької академії поділитися своїми цікавими студентськими моментами, пригадати миті спілкування з друзями, сусідами, одногрупниками та не забувати, що вони все ще є студентами, хоча й з особливою формою навчання. За словами Анастасії Одарич, подібні заходи дають можливість не лише відволіктись від навчання, посміхнутися від фотографій, відкривши галерею, але й показати, що студентське життя в Острозькій академії по-особливому тепле та затишне.

Щоб взяти участь у флешмобі, потрібно:

  • зробити фото (це чм самі) фото);
  • у підписі використати хештег #будністудента (це обов’язково); 
  • запостити у свій Instagram як допис чи сторіс.

Організатори зазначають, що флешмоб триватиме впродовж тижня з 15 до 21 листопада. Найактивніші та найкреативніші учасники отримають призи. Тому закликаємо всіх охочих якнайшвидше долучатися до флешмобу!