Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Музей історії Острозької академії запрошує на віртуальний тур

08.11.2021

Цього року Музей історії НаУОА реалізовує проєкт «Острозька академія: 445 років історії вищої освіти в Україні», який підтримав Український культурний фонд і Державне агентство розвитку туризму України.

У результаті проєкту оновили ключову експозицію музею, присвячену історії Острозької академії XVI – початку XVII століття та діяльності відродженого університету з 1994 року до сьогодення. 

Завдяки партнерам – Громадській організації «Студія розвитку туристичного іміджу малих міст», що створили віртуальний тур оновленим Музеєм, з історією Острозької академії можна ознайомитись із будь-якого куточку планети.

У зв'язку з карантинними обмеженнями, музей не встигли відвідати студенти та більшість працівників університету. З нагоди відзначення 445-річчя академії колектив Музею запрошує на екскурсію-панорамний тур. Музей історії Острозької академії буде радий бачити всіх охочих у зручний для них час (за попередніми замовленнями). Відвідати оновлені експозиції можна також онлайн на сайті за покликанням: https://museum.oa.edu.ua/2021/11/05/віртуальний-тур-оновленим-музеєм-іст/

Колектив бажає приємних вражень і чекає на відвідувачів уже в режимі офлайн, у стінах Музею історії Острозької академії.