Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Семінар-практикум для керівників ЗЗСО Острозького району

18.02.2020

18 лютого 2020 року помічник ректора Національного університету «Острозька академія» з освітнього менеджменту, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлія Харчук взяла активну участь у семінарі-практикумі для керівників закладів освіти Острозького району на тему: "Позитивний імідж закладу освіти в умовах Нової української школи" на базі опорного закладу НВК "Оженинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ДНЗ (дитячий садок)" Острозької районної ради Рівненської області.

Під час своєї доповіді «Ефективний керівник закладу загальної середньої освіти в умовах Нової української школи» пані Юлія розповіла про особливості сучасного реформування освітньої галузі, реалізації Концепції нової української школи, специфіку освітнього менеджменту у закладах загальної середньої освіти, оптимальні стилі управління та модель ефективного керівника.

Крім цього, акцентувала увагу на відкритості Національного університету «Острозька академія» до плідної співпраці шляхом проведення майстер-класів та тренінгів, наукових конференцій, тематичних семінарів, інтелектуальних ігор та літніх шкіл як для учнів, так і для вчителів.

Успішність здобувачів освіти на різних рівнях, починаючи із позашкільної, початкової та закінчуючи вищою освітою, значною мірою залежить від психологічного клімату колективу вихователів, вчителів, викладачів, їхнього бажання самовдосконалюватися, професійно зростати, якісно надавати знання та взаємодіяти, усвідомлюючи, що результатом цієї самовідданої праці є розвиток Острожчини та України в цілому. Лише шляхом мудрої синергії закладів освіти усіх рівнів можна досягти формування високоінтелектуальної, конкурентоспроможної, духовно-патріотичної молоді, відповідальних інноваторів, які творитимуть щасливе майбутнє – зауважила Юлія Харчук 

Опис майстер-класів та тренінгів від викладачів та студентів Національного університету «Острозька академія» https://drive.google.com/file/d/1MV070uX2xrmJ3TIdPqkouw0K9kYBe1Xe/view

Деталі:
тел.: (096) 17 02 500 – Харчук Юлія Юріївна, помічник ректора з освітнього менеджменту
e-mail: julia.kharchuk@oa.edu.ua