Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Стартувала кампанія «Зробимо академію зеленішою»

27.01.2011

З ініціативи учасників українсько-канадської студентської обмінної програми «Канада. Світ. Молодь», що діє в Національному університеті «Острозька академія» вже не один рік, та Братства спудеїв 27 січня розпочалася кампанія із сортування та переробки сміття «Зробимо академію зеленішою».
 
У рамках цього проекту стартує також GREEN CUP – змагання між студмістечками Острозької академії, що полягатиме у зборі студентами-волонтерами сміття різного роду та сортуванні його на скло і пластик. Крім цього, щопонеділка здійснюватиметься збір макулатури. Акція триватиме до 27 лютого, а студмістечко-переможець отримає приємні подарунки.
 
«Ідея акції зародилася ще під час нашого перебування в Канаді. Повернувшись до України, ми поділилися на групи, які будуть організовувати різноманітні проекти в рамках глобальної програми «GREEN CAMPUS», задекларованої між обмінною програмою «Канада. Світ. Молодь» та Острозькою акдемією на наступні п'ять років. Звісно, не так легко щось починати, та все ж таки один із головних проектів «RECYCLING IN ACADEMY» стартував. Нам у цьому сприяють органи місцевого самоврядування, адміністрація академії а також студенти. Наше основне завдання – прищепити молоді «сміттєву культуру» та розпочати з такого елементарного, як сортування та переробка сміття. Це, безперечно, наблизить нас не тільки до Західного світу, а й навчить піклуватися про навколишнє середовище»,– розповідає учасник обмінної програми, студент економічного факультету НаУОА Віктор Артеменко.