Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії вміють дебатувати!

01.12.2009

21-28 жовтня у Львові на базі Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулися VIII Всеукраїнські судові дебати з цивільного права та процесу імені С. Дністрянського. Участь у змаганнях взяли 24 учасники, які представляли 12 найкращих ВНЗ України. Захід відбувався за сприяння Організації студентів-правників та фірми «Універсум».

Національний університет «Острозька академія» на VIII Всеукраїнських судових дебатах презентувала команда студентів четвертого курсу правничого факультету, до якої увійшли Юрій Радько та Олена Михальчук. У загальному рейтингу вони посіли друге місце.

За словами Юрія та Олени, їм сподобалось брати участь у такому престижному конкурсі, адже це позитивно впливає на розвиток майбутньої юридичної кар’єри, дає нагоду вдосконалити оратоську майстерність, отримати хорошу практику публічних виступів, а також познайомитися з новими представниками юридичної справи.