Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Українські студенти повернулися із-за кордону

06.03.2008

На початку березня закінчився черговий сезон міжнародних обмінних програм у Національному університеті «Острозька академія». Цього року студенти університету мали змогу взяти участь у чотирьох різних обмінних програмах. Оскільки і українські, і канадські учасники позитивно зарекомендували себе під час програм і своєю роботою змогли досягнути цілей, поставлених перед ними організаторами цих освітніх проектів, можна з впевненістю сказати, що наступного року будуть знову створені міжнародні студентські команди, які займатимуться поширенням волонтерського руху у Канаді та Україні.

Загалом за період з серпня 2007 по березень 2008 року 36 студентів Острозької академії працювали на волонтерських засадах у різних установах Канади та України. Географія їх роботи також дуже широка, оскільки дві програми CORE 2007-2008 та ECO-LEADERSHIP (Норс-Батлфорд-Нетішин та Рівне-Мус Джо відповідно) діяли на території провінції Саскатчеван, одна (Вегревіль-Острог) – в Альберті і ще одна (Острог-Сакі) – у Британській Колумбії.

Завдяки участі в обмінних програмах студенти набули досвіду життя та роботи за кордоном, допомогли реалізувати низку благодійних проектів в межах громад, в яких проживали, та здобули безліч позитивних вражень, які залишаться хорошою згадкою на все життя.