Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Круглий стіл на тему: «Теорія і практика християнської та медико-психологічної реабілітації осіб з адитивною (залежною) поведінкою»

Національний університет «Острозька академія»

Науково-дослідницька лабораторія християнської етики, християнської психології та християнської педагогіки

Реабілітація осіб з адитивною поведінкою

на основі християнської психології 

Круглий стіл на тему: «Теорія і практика християнської та медико-психологічної реабілітації осіб з адитивною (залежною) поведінкою»

Часи роботи «Круглого столу»:З 10.00 до 16.00

З 13.00 до 14.00- перерва на обід

Регламент:

Пленарна доповідь до 20хв., тематична доповідь до 15хв., обговорення до 5хв.

Мета круглого столу:

1.Представити та узагальнити вітчизняний досвід реабілітації осіб з адитивною поведінкою в християнських реабілітаційних центрах і державних медичних закладах.

2.Презентувати науковий проект «Розробка християнсько-психологічної технології реабілітації осіб з адитивною поведінкою».

3.Створити творчу групу для роботи над реалізацією наукового проекту.

Питання для обговорення:

1. Актуальність проблеми поширення адитивної поведінки серед людей різного віку в сучасному світі.

2. Медико-психологічний та християнський підхід до розуміння механізмів виникнення і розвитку залежності (алкогольної, наркотичної тощо).

3. Психологічні зміни особистості людей зі сформованою алко- та наркозалежністю.

4. Проблема реабілітації осіб з адитивною поведінкою (алко-, нарко-, тютюно-, ігрозалежних тощо) як одна із найважливіших сучасних проблем українського суспільства.

5. Методичні та практичні особливості процесу реабілітації нарко- та алкозалежних в християнських реабілітаційних центрах: програми, організація, методи, досвід роботи.

6. Медико-психологічна допомога нарко- та алкозалежним в державних лікувальних закладах.

Адреса, координатор: Науково-дослідницька лабораторія християнської етики, християнської психології та християнської педагогіки, Гуманітарний факультет, Національний університет „Острозька академія”, вул.Семінарська, 2,м.Острог, Рівненська область, 35800, pasechnik7@mail.ru

 Контактні телефони: 0977190443; 0509302683

Координатор: Жуковський Василь Миколайович, доктор педагогічних наук, професор, декан гуманітарного факультету Національного університету «Острозька академія»