Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Програма Дня відкритих дверей

26.10.2017

Програма заходу:

09:00-10:00 – реєстрація учасників;
10:00-11:30 – презентація університету:

  • виступ ректора НаУОА доктора психол.наук, професора Пасічника І. Д.;
  • презентація освітніх програм (декани ф-тів: доцент Шевчук Д.М., доцент Лебедюк В.М.);
  • презентація студентського життя (голова Братства Спудеїв Дорош С.);
  • ознайомлення з особливостями вступної кампанії-2018 (відповідальний секретар приймальної комісії НаУОА доцент Пастушок Г. С.)

11:30-12:15 – екскурсія академією;

12:20-13:40 – відвідування лекційних або практичних занять (за вибором учасників заходу), проведення тренінгу особистісного розвитку для абітурієнтів та батьків (Ольга Ткачук, викладач кафедри психології)

13:40-15:00 – відповіді на запитання, індивідуальні консультації абітурієнтів, екскурсія містом чи студентським містечком НаУОА.

 Попередня реєстрація учасників є ОБОВ’ЯЗКОВОЮ та триває до 23:59 1 листопада 2017 року.

Анкета доступна за посиланням: 

https://goo.gl/forms/p53KsZcKKxjdTYh03

Участь у Дні відкритих дверей є безкоштовною.

На базі університету функціює студентська їдальня. Вартість обіду від 15 до 20 грн.

Для учасників, які потребують проживання на період проведення Дня відкритих дверей необхідно подати заявку не пізніше 26 жовтня 2017 року та зазначити про це у графі «побажання, пропозиції чи запитання до організаторів заходу».

За потребою, кожен абітурієнт отримає документ-підтвердження про участь у Дні відкритих дверей.

З питань організації приїзду певної школи/класу/групи учнів звертайтеся до контактної особи.

 Контактна особа:

Іванна Горбач

(068) 75-14-539
ivanna.horbach@oa.edu.ua