Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відсвяткували День фізичної культури та спорту

07.09.2012

Щороку Національний університет «Острозька академія» розпочинає навчальний процес із загальноакадемічної зарядки. У такий традиційний спосіб навчальний заклад відзначає  День фізичної культури та спорту. Сьомого вересня на ранкову зарядку вийшли не лише студенти, а й професорсько-викладацький склад академії.

«Таким традиційним заходом ми намагаємося ще раз підкреслити те, що наш університет звертає особливу увагу на здоровий спосіб життя молоді, – говорить завідувач кафедри фізичного виховання Генадій Стадніков. – Для першокурсників це чудова нагода ознайомитися зі структурою занять із фізичної культури».

Продовжилося святкування своєрідною спортивною перервою за участі студентів факультету політико-інформаційного менеджменту. Голова студентської ради Іванна Тодавчич зазначила, що акція об’єднала студентів різних курсів, адже увесь факультет бере активну участь у спортивному житті академії і ставить здоровий спосіб життя на перше місце.  

В Острозькій академії відсвяткували День фізичної культури та спорту В Острозькій академії відсвяткували День фізичної культури та спорту В Острозькій академії відсвяткували День фізичної культури та спорту В Острозькій академії відсвяткували День фізичної культури та спорту