Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Спудеї Острозької академії стали призерами обласного чемпіонату з тенісу

24.03.2011

Студенти Острозької академії посіли третє призове місце в тенісному чемпіонаті серед вищих навчальних закладів Рівненщини. Студенти академії вже втретє беруть участь в таких тенісних турнірах, і цього разу поступились лише РЕГУ та Національному університету водного господарства та природокористування, які відповідно посіли перше та друге місце.

Концепція проведення тенісного турніру у 2011 році значно змінилася. Цього року до участі допускалися представники всіх вищих навчальних закладів. У попередні роки спудеї здобували звання чемпіонів області з тенісу серед вищих навчальних закладів, в яких кількість студентів не перевищує 3000.

За словами тренера тенісного клубу, що діє на теренах Острозької академії, Олександра Іваніва, тенісисти академії володіють доволі значним потенціалом і Альма-матер має належну базу, щоб вдосконалювати їх вміння.

Тож, «пальма першості» у наступних змаганнях  – досяжна ціль.