Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вечір краси та елегантності в Острозькій академії

22.02.2011

22 лютого студенти Острозької академії мали змогу насолодитися мелодійними ритмами вальсу, виступами танцювальних колективів та  сольних виконавців, а також стати гостями легендарного Віденського балу, який уже традиційно проводиться у стінах університету за сприяння факультету романо-германських мов. Музичний супровід вечора студентам подарував Камерний оркестр Рівненської обласної філармонії. Упродовж вечора на паркет запрошувалися гості, танцювальні колективи «Реверс», «Шарм» із пристрасними танго та різноплановими постановками вальсу.

На академічний бал завітали учасники програми «Канада-Світ-Молодь», які також показали майстерність своїх танців на паркеті. Впродовж усього вечора господарі балу спостерігали за усіма парами – їхньою грацією, спілкуванням, вишуканістю манер та, звичайно ж, умінням танцювати. За їхнім рішенням наприкінці свята були визначені найкращі пари балу.

Студенти Острозької академії вже вкотре підтвердили, що бальний танець – це не тільки елегантне та гарне видовище, але й ефективний засіб морального та естетичного виховання.