Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відродилася Острозька ліга КВН

17.02.2011

У культурно-мистецькому центрі Острозької академії 17 лютого відбулося відкриття відродженої Острозької ліги КВН. Загалом, участь у відкритті взяло 8 команд. Їх підтримували уже досвідчені команди - "Полігон", "І Так Далі..." та "Парадокс".  

Відкриття вже було своєрідним змаганням, яке має свого переможця. Ним стала команда правничого факультету "Діти Філіп'єва". Друге місце посіла команда факультету міжнародних відносин "Калібр 777", а третє - команда економічного факультету "Мандариновий рай".

Приємно здивувало те, що команди усі виграні гроші віддали на лікування зору студентки першого курсу політології Анастасії Пшевлодської.

Учасник команди "Парадокс" та організатор фестивалю Віктор Артеменко розповів про особливості Клубу Веселих та Найкмітливіших:

- З погляду організатора можу сказати, що все пройшло доволі весело і смішно, що і передбачає Клуб Веселих та Найкмітливіших! Поставлена задача - дати можливість проявити себе молодим командам - виконана! Це було не просто зібрати команду і підготувати виступ навіть на 7 хв... Це була велика відповідальність. Є, звичайно, моменти, над якими будемо активно працювати, а саме - поводження на сцені, відповідальність при підготовці до виступу, та, найголовніше, самокритика та здатність сприймати критику! З погляду учасника скажу, що було доволі незвично повернутись на острозьку сцену, але приємно здивував зал, тим що ще пам'ятає нас, оскільки деякий час ми не виходили на сцену.  Нами, досвідченішими командами, організовується "Кімната КВН" - це так званий гурток КВН, куди можуть прийти всі бажаючі та спробувати себе у цій захопливій грі, яка об'єднує мільйони.

Команди та організатори дякують усім глядачам за увагу, спонсорам за підтримку, та учасникам за наполегливість!