Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Благодійна акція для дітей із малозабезпечених сімей

13.04.2011

За ініціативи Братства спудеїв та «ОстРадіо» до Дня святого Валентина в соціальній мережі «Вконтакті» був запущений проект «Живі торги». Кошти, зібрані за результатами цього проекту, студенти залучили для допомоги та підтримки малозабезпечених сімей. Так, студенти Острозької академії влаштували благодійну акцію «Подаруй дитині радість».

У вівторок, 12 квітня, у Будинку школяра зібралося 45 діток, а також їх батьки, вчителі та працівники установ, які займаються справами дітей та молоді. Діти із малозабезпечених сімей отримали подарункові пакети з солодощами, іграшками та канцелярськими приладами. А також змогли взяти участь у  розважальній програмі у вигляді конкурсів та змагань.

Студентам вдалося створити атмосферу тепла і любові. Найбільшим подарунком для діток стала увага, дбайливість і піклування, які так необхідні у житті кожного.