Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія готує найкращих економістів

03.06.2011

Делегація економічного факультету Національного університету «Острозька академія» 27-29 травня взяла участь у X Міжнародній конференції молодих вчених «Ольвійський форум – 2011: Світова криза: прояви, наслідки, шляхи подолання».

Конференція проходила в місті Миколаєві та селі Коблево на базі Чорноморського державного університету імені Петра Могили за сприяння Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Асоціації університетів України, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Програми імені Фулбрайта в Україні та Почесного товариства ФБД (США).

Імідж економічного факультету Національного університету «Острозька академія» відстоювали студенти  Роман Салівончик, Вадим Тимейчук, Віталія Яремко, Анна Цимбалюк, Віра Підлиська, Іванна Лопацька, Юрій Каліщук, Сергій Роман, Ольга Родзен, викладач кафедри фінансів Юлія Харчук та викладач кафедри математичного моделювання та інформаційних технологій в економіці Олександр Харчук.

За результатами форуму, всі учасники отримали сертифікати за активну участь у семінарах. Команда наших студентів під назвою «Спудеї» посіла почесне перше місце у змаганнях Case Studies Workshop «Ольвійський форум – 2011», а також отримала сертифікати за І місце у номінаціях «За обґрунтованість рішень», «За акторський підхід», та «За найкращий дебют».

Організатори конференції відмітили високу якість підготовки студентів Острозької академії на теоретичному та особливо практичному рівнях, а також їх морально-етичне виховання.

Учасники висловлюють щиру подяку ректору Ігореві Пасічнику за моральну та матеріальну підтримку, можливість не лише навчатися та працювати у Національному університеті «Острозька академія», але й пишатися своєю альма-матер.