Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Казковий бал на гуманітарному факультеті

01.06.2011

У межах святкування Тижня гуманітарного факультету 31 травня на території Острозької академії відбулося чарівне дійство – Острозький бал.

Свято було приурочене до 10-ліття спеціальності «Релігієзнавство». З вітальними словами до представників цієї спеціальності та гуманітарного факультету загалом виступили декан факультету професор Василь Жуковський та випускниця першого набору спеціальності «Релігієзнавство» Катерина Якуніна.

У цей день студенти, одягнені у розкішні сукні та костюми кружляли подвір’ям академії під мелодії у виконанні Українського народного оркестру Рівненського державного гуманітарного університету та учнів Острозької дитячої музичної школи.

Родзинкою вечора стали маски на обличчях учасників балу, що внесли нотку  загадковості й таємничості у цей і без того прекрасний захід.