Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії обрали нового голову Братства Спудеїв

26.05.2011

Вибори голови громадської організації «Братство Спудеїв» Національного університету «Острозька академія» відбулися 25 травня на підставі складення повноважень попереднім головою БС Ігорем Дорошем.

На посаду голови «Братства спудеїв» претендували два кандидати – студент другого курсу економічного факультету Віктор Артеменко та студент третього курсу факультету політико-інформаційного менеджменту Максим Шевчук. Перед виборами вібулися повноцінна масштабна передвиборча кампанія та дебати.

Загалом на «виборчих дільницях» проголосувало 795 студентів. 30 студентів не підтримало жодного із кандидатів.

Про плани на майбутнє говорить новий голова «Братства спудеїв», Віктор Артеменко:

- Перш за все дякую усім, хто за мене проголосував. Це була справді напружена боротьба. За результатами виборів за мене було віддано 382 голоси, за мого опонента Максима Шевчука 380… Розрив у два голоси це звичайно ж трохи невпевнена перемога, попри те, ми вже з сьогоднішнього дня розпочинаємо роботу. В першу чергу це внутрішні клопоти, потрібно підготувати інавгурацію, сформувати остаточну команду…

У п’ятницю ми проведемо обговорення нового законопроекту «Про вищу освіту». Це регіональний форум, у якому візьмуть участь представники вищих навчальних закладів Рівненської області, можливо будуть представники з Луцька, Львова, Тернополя та Івано-Франківська.

Червень обіцяє бути досить напруженим, оскільки багато тижнів факультетів, багато загальноакадемічних заходів, це і вшанування української пісні в рамках «Рекреації-2011», і фінал Острозької ліги КВН, і багато іншого. Проте, основну роботу студенти побачать вже з вересня, коли будуть представлені нові проекти та розпочнуться обмінні програми.