Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Лекція про біблійні засади сім’ї від дослідника Анатолія Войтка

26.05.2011

За сприяння деканату гуманітарного факультету і кафедри релігієзнавства в Острозькій академії читали лекцію та тему «Біблійні засади сім’ї». Лектором було запрошено Анатолія Войтка, який досліджує Біблію уже понад 20 років. Він же очолює Громадську організацію з’єднання борців «За справедливість» і є головою редакційної ради газети «Вісник малозахищених», а також Хмельницького друкованого додатка «Гаряча інформація».

Обговорювалися питання сім’ї, для чого вона і як до неї ставитися, а також порушувалася проблема стосунків між батьками та дітьми. Також не оминув пан Анатолій і легендарного кінця світу, який, за його мірками, буде тоді, коли «в правді буде горіти неправда». 

Гість представив аудиторії свою першу книгу під назвою «Білий камінь», у якій розмірковує щодо Святого Письма, аналізує і вивчає його. Зізнався, що Біблію вперше відкрив після вивчення хіромантії та деяких паранормальних явищ, бо бачив, що усі шляхи його вели саме до Неї. «Мені нецікаво жити, не знаючи істини, саме тому я її шукав і знайшов у Біблії», – зауважив дослідник.