Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії отримає нагороду від Міністра освіти

18.05.2011

Відповідно до наказу Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника студентка магістеріуму Національного університету Острозька академія Оксана Пухонська стала переможницею фінального етапу І Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації (гуманітарного профілю).  

У фінальному етапі, який відбувся 5 березня, взяло участь 254 студенти вищих навчальних закладів зі всієї України. Усі учасники мовно-літературних змагань продемонстрували високий рівень знань, проте лише п’ятеро з них виявили не лише фахову підготовку, але й креативність у розв’язанні конкурсних завдань, а тому і стали переможцями конкурсу. В п’ятірку найкращих достойно увійшла і студентка Острозької академії.

Переможців фінального етапу конкурсу вітатиме Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник під час урочистого нагородження, яке відбудеться 22 травня на Чернечій горі в місті Каневі.