Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Розпочато ліцензування за напрямом підготовки «Економіка та підприємництво»

05.03.2011

Національний університет «Острозька академія» повідомляє, що розпочато процес ліцензування підготовки фахівців за кваліфікаційно-освітнім рівнем «бакалавр» напряму підготовки 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальності 6.030509 «Облік і аудит», для чого відповідно до п.15 Порядку ліцензування діяльності з надання освітніх послуг, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 08.08.2007 р. проведено необхідні заходи.