Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії взяла участь у Вищій політичній школі

02.03.2011

24-26 лютого в м. Винники Львівської області відбувся  перший семінар Всеукраїнського проекту «Вища політична школа молодих лідерів-2011», в якому взяла участь студентка IV курсу спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» Анна Вакуленко. Одним із тренерів проекту є Директор Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Ніко Ланге.

Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства. Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна політична освіта, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму. Завдання школи – виховання нової якісної еліти шляхом поширення найсучасніших знань та навичок, базованих на новітніх технологіях.

Навчання в Школі здійснються за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні та Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина.

За словами координатора проекту Віктора Тарана, в рамках навчання відбудеться ще 2 триденних семінари для 4 фіксованих груп протягом півроку у різних регіонах України. Випускники, що продемонструють найвищі досягнення, отримають можливість стажування в органах державної влади та громадянських інституціях у м. Києві.