Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Обрано КВН-команди, які змагатимуться у фіналі Острозької ліги

01.04.2011

Напередодні Дня сміху відбувся півфінал Острозької ліги КВН. Мета цього заходу – відібрати чотири із восьми кращих КВН-команд, які змагатимуться за перемогу у фіналі. 

Команди ділили на два блоки, у кожному з яких учасники грали у фрістайлі. Перший блок закінчувався, а інший – починався із традиційної «Розминки», на якій  учасники приготували питання для своїх суперників і усі глядачі також могли задати своє запитання. У півфіналі взяло участь таких вісім команд: «Джентльмени удачі», «Діти Філіп`єва», «Бавовна», «Півтюльки», «Калібр 777», «Без Вови», «Вуйки і Стрийна», а також «Так сталось». Також порадували своїм позаконкурсним виступом старожили острозького КВН-у команда «Полігон». 

Отож, в останній етап увійшли такі команди: «Джентльмени удачі», які й отримали першість, «Бавовна» посіла друге місце, «Вуйки і Стрийна», які зайняли третю позицію, та команда, яка посіла четверте місце, «Без Вови».