Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

На гуманітарному факультеті відбувся День відкритих дверей

26.02.2010

27 лютого на гуманітарному факультеті Національного університету «Острозька академія» відбувся День відкритих дверей, який викликав інтерес абітурієнтів Житомирської, Хмельницької та Рівненської областей. Упродовж Дня відкритих дверей абітурієнти та їх батьки мали можливість зустрітися з ключовими постатями університету, а також подивитися фільм про Острозьку академію та гуманітарний факультет.

Під час зустрічі перед гостями Острозької академії виступили ректор університету, професор Ігор Демидович Пасічник, який розповів про специфіку навчання в Острозькій академії, секретар приймальної  комісії Галина Сергіївна Пастушок, яка повідомила про особливості вступу до Острозької академії у 2010 році, а також декан факультету, професор Василь Миколайович Жуковський, який розповів про історію і сьогодення гуманітарного факультету, а також особливості навчання на цьому факультеті. З присутніми також поспілкувалися завідувач кафедри української філології, професор Іван Миколайович Хом'як, завідувач кафедри культорології та філософії, доцент Микола Олександрович Зайцев, завідувач кафедри релігієзнавства, професор Сергій Іванович Жилюк.

Студенти гуманітарного факультету декламували вірші для присутніх, а також абітурієнти мали можливість ближче познайомитися з Острозькою академією під час екскурсії.

Наступний День відкритих дверей відбудеться 27 березня.