Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

On-line весна: вечірка від першого студентського радіо у Західній Україні

18.03.2010

Мережеве радіо Національного університету «Острозька академія» працює вже  ні багато ні мало, а три місяці – достатньо, щоб заявити про себе.

Команда «Ост.радіо» уже проводила акцію «Весна у серці: цілодобово», а 18 березня організувала презентаційну вечірку з метою представити команду радіоведучих та порадувати слухачів радіо новими досягненнями студентів Острозької академії.

На вечірці виступив острозький гурт «Там хтось є», що грає, за словами учасників гурту,  ліричний хаос, острозький лав-рок і вже має за плечима досвід участі у фестивалі «А чому б і не зробити фестиваль...» (Рівне), у якому гурт вийшов у півфінал у такому складі: Едік Крайчинський – гітара, Оксана Макаренко – вокал, Руслан Кінаш – бас-гітара, Олександр Журик – барабани.

Також перед студентами виступала КВК-команда «І так далі», якій, власне, всі і були вдячні за  подарований настрій та яскраві жарти.

У програмі вечора лунала українська та зарубіжна музика, організатори радіо представили програму передач.

«Ост.радіо» презентувало аудіовітання від молодих та перспективних українських гуртів: «Флайза» (Луцьк), «Stelsi» (Чернівці), «Гра втемну» (Миколаїв), «Koffeine» (Львів),  «Кімната Гретхен» (Дніпропетровськ) , «Marvel» (Київ),  «Кораллі» (Івано-Франківськ), «Нерозгадані» (Одеса), «Кремп» (Чернівці), «Brama» (Київ), «Shamray’s Band» (Хмельницький), «Фіолет» (Луцьк), «Prime Time» (Львів).

Цікаво, що концепція функціонування інтернет-радіо Національного університету «Острозька академія» передбачає розуміння студентського мережевого мовлення як некомерційної платформи для усього мистецького, креативного та яскравого. Зокрема, популяризація та просування усього по-українськи талановитого, за словами  команди «Ост.радіо», можливе лише шляхом спрощення доступу до української продукції у сфері музики, літератури, прикладного мистецтва, чим, власне, і займається колектив «Ост.радіо».   Його музичний формат передбачає створення широкої системи взаємодії між українськими молодими гуртами, між закладами освіти та громадськими організаціями, між  студенстськими органами самоврядвування, які потребують інформаційного супроводу.