Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Викладачі кафедри індоєвропейських мов обговорювали використання сучасних технологій у вивченні іноземних мов

07.10.2010

Викладачі кафедри індоєвропейських мов шостого жовтня провели  науково-методичний семінар на тему «Інноваційні методи формування іншомовної комунікативної компетенції». Семінари на факультеті романо-германських мов проводяться у рамках роботи науково-дослідницької лабораторії, яка займається вивченням сучасних технологій та їх впливом на формування іншомовної комунікативної компетенції, що пов’язано з науковою темою кафедри індоєвропейських мов «Інноваційні методи формування іншомовної комунікативної компетенції». Семінар складається з теоретичної та практичної частин. Доповідачем виступила завідувач секції німецької мови Вікторія Поліщук. Мета колоквіуму: передати колегам знання, які Вікторія Леонідівна отримала під час участі в семінарі для викладачів німецької мови з усього світу «Digitale Medien im DaF – Unterricht», який проходив у м. Гутінг, Баварія. Тоді у семінарі участь взяли 16 викладачів з Японії, Нової Зеландії, Франції, Алжиру, Італії, Англії, Росії. Єдиною представницею від України була Вікторія Поліщук.

Кафедра тривалий час вивчає досвід європейських  університетів у застосуванні технічних засобів навчання та мультимедійних  програм у викладанні іноземних мов. Завдання семінару полягало у тому, щоб ознайомити  викладачів з можливостями  організації дистанційного навчання та проведення наукових конференцій за допомогою програми Skype, використання програми Yackpack у дистанційному навчанні. Учасники семінару розглянули різновиди програми  Podcast та її практичне застосування в мережі Інтернет з метою прослуховування та перегляду різного плану аудіо- та відеоматеріалів.