Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Стипендіальна програма Zavtra.Ua знову в Острозі

07.09.2010

В Острозькій академії відбулася презентація стипендіальної програми фонду Віктора Пінчука Zavtra.Ua, участь у якій наші студенти беруть вже вп’яте. Перемога у конкурсі відкриває чимало можливостей для особистого розвитку та передбачає щомісячну стипендію.

Розпочалася презентація із вітального слова проректора з наукової та навчально-виховної роботи, професора Петра Кралюка, який наголосив на значимості програми для розвитку талановитої молоді в Україні. Практичні аспекти подання документів та наукових робіт до Фонду Віктора Пінчука розкрив у своєму виступі Михайло Якубович, голова студентсько-аспірантського наукового товариства «Академік».

Координатори програми висловлюють сподівання, що цьогоріч студенти покажуть не гірші результати, ніж у минулі роки, адже Zavtra.Ua – одна із небагатьох в Україні стипендійних програм, де усі процедури відбуваються максимально прозоро. Заявлені наукові роботи проходять незалежну  експертну оцінку, що дає змогу належно оцінити творчий потенціал студента.