Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Акція «Весна у серці: цілодобово» на підтримку студентського он-лайн радіо

04.03.2010

У Національному університеті «Острозька академія» четвертого березня відбулася позиційна акція на підтримку студентського он-лайн проекту «Ост.радіо» під назвою  «Весна у серці: цілодобово». Креативна команда радійників привітала студентів університету із приходом весни, зародженням нових ідей та емоцій і порадувала поповненням контенту мовлення. Зокрема було презентавано програму «Сонна мокка» та «Мікрохвильові закони» – проект на підтримку медіакомпетентності та медіаграмотності молоді. Також було проведено інформаційну кампанію на підтримку обізнаності громадськості щодо інтернет-проекту.

Нагадаємо, що в березні академічному радіо виповнилося три місяці від часу першого ефіру. Тематична гамма програм приємно дивує своєю інтелектуальністю, некомерційністю, продуманістю та орієнтованістю на студентство.

Проект насамперед підтримали випускники Острозької академії, які завжди були і є back2back із університетськими починаннями, та безпосередньо українські рок-гурти, майстерність і яскравість творчості яких не перестає вражати. Відповідно до концепції мовлення, в майбутньому он-лайн радіо стане такою собі некомерційною платформою для талановитих бендів, митців, співаків. Уже сьогодні проект доводить, що мистецтво і освіта – повноцінна та міцна єдність у будь-якому вимірі.

Уже на сьогодні налагоджено співпрацю з гуртами: Карна, Кораллі, Стелсі, Гра втемну (Миколаїв), Marvel, Good life, Prime time, Трутні (Київ), Ескіз, Фіолет (Луцьк),Факультет, Kofein, Інші (Володимир-Волинський), Akris, Остання хвилина, Довга ніч (Нетішин), Нерозгадані, Брама, Shamray’s Band.

Для тих, кому цікаво, що нового в Острозькій академії, чим живуть сучасні студенти в плані науки та мистецтва – шукайте посилання в соціальних мережах та безпосередньо на офіційному сайті Острозької академії.