Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Учасники проекту «DRUMТИАТР» завітали в Острозьку академію

04.02.2010

4 лютого Острозьку академію відвідали учасники проекту «DRUMТИАТР»: прозаїк, поет, культуролог, автор концептуального журнального проекту «Четвер», лауреат премії «Книга року Бі-Бі-Сі» Юрій Іздрик, поет, публіцист, літературний координатор часопису «Просто неба» Грицько Семенчук та фотомитець, візуалізатор, автор низки фотосесій «Без Ознак Мистецького Життя» Ростислав Шпук.

Гості зустрілися зі студентами університету. Серед присутніх на зустрічі також були працівники закладу та місцеві жителі. Ініціатива візиту належить Союзу творчої потенції «Плита» ім. Зої Космодем'янської та Валі Котика, учасники якого є спудеями Острозької академії.

Під час вечору Юрій Іздрик та Грицько Семенчук зачитували свої творчі доробки, демонстрували слайди зі знімками, що належать до фотосесії «Без Ознак Мистецького Життя» та відповідали на провокаційні питання студентів.

Грицько Семенчук:
–  Ми дуже раді побувати у цьому надзвичайному університеті. Дуже раді, що нас запросили сюди. Ми ще обов’язково завітаємо у це прекрасне місто – Острог.

Юрій Іздрик:
–  Завітали до прекрасного міста Острог. Перед цим були у Тернополі та Львові. Це наша третя акція –  такий великий мультимедійний проект. Вперше працюємо для студентської аудиторії.