Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Літо зустріли із Миколою Свидюком

01.06.2010

1 червня Острозьку академію відвідав народний артист України, автор-виконавець Микола Свидюк.

Символічно, що саме у День захисту прав дітей співак подарував присутнім у залі пісні, здебільшого, з дитячого репертуару.
Микола Свидюк представив увазі студентів такі композиції: «Доня моя, донечка», «Острів дитинства», «Знову літо». Також співак виконав пісні – «Весна для тебе», «Другові» та «Острів любові», які звучали для присутніх у залі дівчат та друзів Миколи Свидюка.

Не обійшлося без виконання народних українських пісень, які супроводжувалися грою на фортепіяно.
По закінченню півторигодинного концерту співак роздавав автографи усім бажаючим, а також подякував за можливість виступити в Острозькій академії.