Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Гала-фестиваль тренінгу по-острозьки

30.06.2009

Із 29 червня до 1 липня під егідою Асоціації інтегральних психотехнологій у Національному університеті «Острозька академія» проходить гала-фестиваль тренінгу «Я, мрія, успіх», на який приїхали близько 500 учасників з усієї України.

Захід такого масштабу в Україні проходить уперше, та має на меті всебічно ознайомити українців зі сферою психологічних послуг, їх корисністю та ефективністю використання в повсякденному житті.

Основним завданням фестивалю є популяризація психологічних тренінгів в Україні, а також ознайомлення учасників із розвитком корпоративної культури та культури бізнесу, створення здорового конкурентного середовища у сфері психологічних послуг, саморозкриття особистості через творчі процеси (арт-терапія, танцювальна терапія, міфодрама тощо).

Майстер-класи проводять висококваліфіковані психологи та спеціалісти, засновники шкіл йоги, провідні тренери різних психологічних напрямів, тематика яких є досить цікавою та різнобічною: від методів психоаналізу до трансперсональної психології та семінарів, що розвивають творчі здібності, зокрема директор Міжнародного інституту розвитку, лікар-психотерапевт, автор книг із психосоматики, спеціаліст з перуанського шаманізму, гештальт-терапевт В’ячеслав Гусєв (Сімферополь), президент інституту Альфреда Адлера, президент тренінгової компанії «всесвітні центри взаємовідносин», бізнес-тренер, коуч, автор і ведучий низки корпоративних тренінгових пограм Юрій Кузнєцов,  начальник управління зі зв’язків з громадськістю Першого національного каналу України, власниця  PR-агентства «Фабрика думок», консультант Американського інституту в Україні Юлія Савостіна (Київ), засновник школи раціональної йоги, International Teacher у США, Німеччині, Швейцарії Лев Тетерніков (Москва) та ін.

Семінари проходять у формі вільного прослуховування, спілкування, спеціальних справ тричі на день (відповідно до обраних напрямів) тривалістю близько трьох годин. Одночасно проходять десять паралелей з обладнанням, необхідним для реалізації проекту: фліп-чарти в аудиторіях, відео-проекти тощо.

Перший день був присвячений темі кризи, лідерству та успіху. На семінарі обговорювалися питання іміджу, його сутності, успішності організації та власної особистості, перші кроки для здійснення мети, керування власними почуттями та розумом.

Другий день пройде під гаслом «Розвиток, творчість та свобода особистості», де майстри ознайомлять учасників з етапами творчого саморозкриття та допоможуть віднайти найкоротший шлях до власної музи.

Завершиться гала-фестиваль тренінгів майстер-класами із проектування сімейних стосунків, розкриття для себе зовнішніх та внутрішніх конфліктів, аналізу одвічного питання «рутини» та особистісного шляху життя.