Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулося засідання круглого столу

30.04.2009

29 квітня 2009 року на базі правничого факультету Національного університету «Острозька академія» було проведено круглий стіл з питань обговорення Щорічного послання Президента України В.А. Ющенка про внутрішнє і зовнішнє становище України та проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України».

У засіданні круглого столу взяли участь викладачі та студенти правничого факультету Острозької академії, а також запрошені гості з вищих навчальних закладів Рівненщини: Національного університету водного господарства та природокористування, Рівненського інституту Київського університету права НАН України та Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка С. Дем’янчука.  

На засіданні були заслухані доповіді викладачів-науковців щодо особливостей, позитивів та недоліків, а також перспектив прийняття змін до Конституції України, запропонованих Президентом України. Викладачі та студенти взяли активну участь у науковій дискусії й висловили ряд обгрунтованих та цікавих пропозицій і зауважень щодо конституційних перетворень та політичної ситуації в державі.