Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії в Лас-Вегасі

28.04.2009

У квітні студенти правничого факультету Національного університету «Острозька академія» Марія Цип’ящук та Ашот Агаян представили Україну на Міжнародних змаганнях з інтерв’ювання та консультування клієнтів у Лас-Вегасі. Це стало можливим завдяки перемозі на відбірковому етапі в Україні у грудні 2008 року.

Змагання з інтерв’ювання та консультування клієнтів є проектом Американської асоціації юристів «Ініціатива з верховенства права». Вони проводяться з метою навчання майбутніх юристів етиці, коректному поводженню з клієнтами та вмінню налагодити з ними психологічний контакт. Адже, за словами учасниці конкурсу Марії Цип’ящук,  в сучасному світі дуже часто юристи забувають, що таке корпоративна етика, що клієнт, перш з авсе, – людина, а не матеріал для заробляння грошей.

Наші студенти достойно представили Україну на міжнародному рівні. Підтвердженням цього є позитивна рецензія журі конкурсу, схвальні відгуки голови оргкомітету Фореста Мостена та сертифікати про участь. Але найголовніше, що отримали Ашот та Марія, – це неоціненний досвід у майбутній юридичній кар’єрі.