Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Ярмарок-форум кар’єри вперше в Острозькій академії

26.03.2009

25 березня з нагоди святкування тижня факультету політико-інформаційного менеджменту вперше у Національному університеті «Острозька академія» був проведений ярмарок-форум кар’єри для фахівців інформаційної сфери.

Цей захід відбувся з ініціативи магістрів спеціальності "документознавство та інформаційна діяльність", деканату політико-інформаційного менеджменту, безпосередньо кафедри документознавства, інформаційну підтримку надавав відділ зв’язків з громадськістю.

Програма заходу передбачала представлення учасників-роботодавців, ознайомлення з творчими доробками та науковими досягненнями студентів, проведення Лесею Парчук тренінгу від Рівненського обласного центру зайнятості на тему: «Джерела пошуку роботи». Неформальне спілкування роботодавців зі студентами, проходження співбесід з можливістю подальшого працевлаштування, отримання місця стажування чи практики також були важливими складовими елементами ярмарку.
Метою ярмарку було проінформувати роботодавців про особливості спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність», «політологія», «психологія», а також ознайомити їх із резюме студентів для практики, стажування і подальшого ймовірного працевлаштування.

Під час форуму були проведені певні заходи. О 13 годині в приміщенні актового залу відбулася презентація спеціальностей факультету. Після чого роботодавці у різноманітних формах ознайомлювали студентів з діяльністю фірм, інтереси яких представляли, починаючи від усних розповідей і закінчуючи відеосюжетами. На ярмарку кар’єри були присутні представники Шепетівського, Славутського, Нетішинського, Острозького та Рівненського центрів зайнятості, речники міської ради міста Острога, громадської організації «З’єднання борців за справедливість», газети «Вісник малозахищених» та інші.

Близько 16 години Олександр Яремко провів тренінг «Вибір напрямку руху, або як правильно обрати професію», взяти участь у якому мали змогу всі бажаючі. Потім відбулася співбесіда переможців конкурсу на найкраще резюме з роботодавцями.

Проведення таких ярмарків професій – чудовий шанс ознайомитися з широким спектром професій, спеціалістів, яких потребує сучасний ринок праці. Окрім того, гарна можливість взаємовигідної співпраці вищих навчальних закладів з потенційними роботодавцями.