Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День Європи в Острозькій академії

22.05.2009

День Європи – це свято, яке відзначається у країнах Європейського Союзу 9 травня. Саме у цей день у 1985 році в Мілані було прийнято рішення про затвердження 9 травня  Днем Європи, що також вважається Днем народження ЄС. В Україні свято було встановлено в 2003 році і відзначають його в третю суботу травня.

Підтримуючи цю традицію, факультет романо-германської філології   організував  святкування Днів Європи в НаУОА, яке  буде  проводитися 26 травня. Програмою передбачено:
-    європейський дайджест;
-    європейський ярмарок(велика перерва в академ.парку);
-    вікно в Європу(актова зала на 14.00);
-    диско-Євробачення 2009 в ОА(18.00  за участі студентських гуртів).
Європейський ярмарок:
-    фотовиставка європейських костюмів;
-    конкурс ерудитів;
-     body art corner (благодійна акція до Дня Захисту дітей);
-    пісенний дайджест;
-    Dolce vita(солодощі з Європи).

Учасники  конкурсів будуть винагороджуватися призами. Ласкаво просимо всіх бажаючих долучитися до  святкування!