Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Видавництво «Грані-Т» та письменник Іван Андрусяк популяризували дитячу книгу

21.05.2009

21 травня Національний університет «Острозька академія» відвідав письменник Іван Андрусяк. Зустріч з ним відбулася у приміщенні Вченої ради, де автор презентував присутнім свою творчість, основними зразками якої є книги дитячої літератури. Разом з літератором до академії завітала відповідальний редактор видавництва «Грані-Т» Олена Мовчан. Вона розповіла про літературний конкурс «Золотий лелека» та умови участі у ньому, а також представила дитячі книги переможців попередніх років.

Окрім студентів, зустріч з гостями відвідали викладачі академії Анатолій Криловець та Роман Криловець, письменник та викладач університету, один із авторів видавництва «Грані-Т» – Олександр Ірванець