Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії в авангарді

19.05.2009

Студентка третього курсу правничого факультету Національного університету «Острозька академія» Олена Михальчук посіла третє місце серед 170 учасників у Всеукраїнській студентській олімпіаді з англійської мови, яка відбулася 14 травня у Донецькому державному університеті управління.

«Вивчати англійську мову мені подобалося ще з дитинства. У Рівному я навчалася у центрі «Надія», у якому щотижня проводилося 18 уроків з англійської мови, також я мала можливість взяти участь в обмінній програмі і побувати у Сполучених Штатах Америки. Однак, за допомогу у підготовці до олімпіади, особливо хочу подякувати своєму викладачеві Інні В’ячеславівні Байсан», – зазначила Олена Михальчук.

За словами Олени, олімпіада відбувалася протягом трьох днів: перший – аудіювання на основі перегляду англомовних телепрограм, другий – перевірка усної та письмової комунікації і третій день – участь студентів у науково-практичній конференції «Молодь і суспільство»,  що проходила у рамках олімпіади.

За результатами свого виступу на конференції студентка четвертого курсу спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність» Інна Єфанова отримала сертифікат за інноваційний підхід.