Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Рекреація-2009 відбулася

16.06.2009

Традиційне щорічне культурно-спортивне свято під назвою «Рекреація» відбулося 16 червня у Національному університеті «Острозька академія» на території спортивного комплексу.

Розпочалося свято вітальними словами ректора Острозької академії Ігоря Пасічника, який і відкрив Рекреацію-2009. За традицією на забави своїх учнів прийшов подивитися чи не увесь професорсько-викладацький склад університету: на святі були присутні проректор з навчально-виховної роботи Петро Кралюк, декани факультетів та викладачі.

Командам, що представляли всі факультети університету довелося позмагатися у спритності, швидкості, силі, а також винахідливості. На учасників чекала естафета «Стрибки в мішках», естафета зі софтболу, змагання «Перегони крокодилів», змагання з перетягування канату та арм-спорту, естафета з бігу, а також змагання за звання «Найсильніший студент».

На Рекреації були підведені підсумки Спартакіади-2009 , де були відзначені команди-переможці , а саме:
правничого факультету за перемогу у змаганнях з міні-футболу, баскетболу та стритболу серед хлопців;
факультету романо-германських мов за перемогу у змаганнях з бадмінтону;
економічного факультету за перші місця у змаганнях з шахів, стритболу серед дівчат та арм-реслінгу;
факультету політико-інформаційного менеджменту за перше місце у змаганнях з настільного тенісу.

Приємно відзначити, що Національний університет «Острозька академія» виборов перше місце у Спартакіаді 2009 серед вищих навчальних закладів Рівненщини.
Рекреація – це не тільки спортивне свято, а й розважальне. Гості і вболівальники мали шанс насолоджуватися прекрасним танцем танго, посміятися з жартів учасників команди КВК «Парадокс», а також подивитися цікаві виступи зі степ-аеробіки та хореографічні композиції у виконанні танцювального колективу «Шейк».

Наприкінці свята були підбиті підсумки Рекреації. Перше місце здобула команда правничого факультету. У загальному підсумку перемогла команда політико-інформаційного менеджменту. Найсильнішим студентом-2009 у змаганнях із підняття гирі було визнано представника факультету міжнародних відносин Євгенія Нараєвського.