Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Національного університету «Острозька академія» на наукових дебатах у Польщі

13.12.2009

8–13 грудня студенти спеціальності «політологія» четвертих-п’ятих курсів, члени школи політичної аналітики «Поліс» та заступник декана факультету політико-інформаційного менеджменту, кандидат політичних наук Андрій Рибак взяли участь у наукових дебатах в університеті польського міста Замость.

Темою дебатів стали трансформаційні процеси в країнах Центрально-Східної Європи. Основними питаннями, які обговорювалися, були: становище України напередодні президентських виборів, проблеми на шляху до підготовки Євро-2012, переваги та недоліки геополітичного становища України.

«Дебати відбулися на належному науковому рівні. Студенти нашого університету продемонстрували належні знання політичних процесів в Україні. Водночас дуже цікаво було дізнатися думку польського студентства про події, що відбуваються в Україні», – розповідає Андрій Рибак.