Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Викладачі Острозької академії здобувають досвід у Великій Британії

13.03.2009

Викладач кафедри документознавства та інформаційної діяльності Ольга Батіщева візьме участь у програмі стажування імені Джона Сміта у Великобританії

Національний університет «Острозька академія» – навчальний заклад, що успішно реалізує болонську систему освіти, успішно провадить один із важливих складових здобування досвіду – обмін знаннями та вміннями, опанування  дієвих практик та методик освіти в країнах, з якими підтримує дружні стосунки та вже не перший рік спільно реалізовує освітні проекти.  Популярними є студентські обмінні програми Острозької академії, яких на сьогодні є чотири. Ефективну тенденцію до постійного удосконалення підтримують не лише студенти, а й професорсько-викладацький склад університету. Одним із останніх досягнень  є участь викладача кафедри документознавства та інформаційної діяльності Ольги Батіщевої у програмі стажування імені Джона Сміта. За умовами програми, пані Ольга перебуватиме протягом п’яти тижнів у різноманітних установах Великобританії і поєднуватиме навчання, стажування у відповідних установах та індивідуальну програму візитів.
 Програма стажувань імені Джона Сміта впроваджується Меморіальним фондом Джона Сміта в партнерстві з Британською Радою та  Міністерством юстиції Великобританії.

Всього  у програмі стажування братимуть участь чотири представники з України, метою набуття досвіду яких буде успішна реалізація проектів  в Україні, спрямованих на удосконалення представницького уряду, захисту прав людини та підсилення дієвості громадських установ.

Викладач Острозької академії відвідає Великбританію у червні, після чого продовжуватиме викладацьку діяльність на базі факультету політико-інформаційного менеджменту.